Întâlnire cu viitorul tău. De la Mir la maturitatea creștină

Aceasta carte, elaborata de surorile lauretane, se adreseaza copiilor si tinerilor care se pregatesc la primirea sfântului Mir. Întâlnire cu viitorul tau. De la Mir la maturitatea crestina, este un manual de pregatire catehetica pentru sfântul Mir, care îl continua pe cel de la prima sfânta Împartasanie. Carte are o tinuta grafica deose­bita, toate paginile fiind tiparite în culori. Pentru a întelege învatatura prezentata în acest catehism, autorii au considerat necesar sa introduca, în prima parte, un scurt rezumat al adevarurilor fundamentale ale doctrinei crestine, care au fost explicate în manualul de pregatire la prima sfânta Împartasanie.

În a doua parte, se arata cât este de importanta primirea si trairea sacramentului Confirmatiunii, numit în mod obisnuit „Mir”: prin el, Duhul Sfânt îi da crestinului puterea de a-si trai credinta si de a fi în lume un martor curajos al lui Isus.

Din lectura acestui catehism, tinerii vor întelege ca sacramentul „Mirului” nu este un punct de sosire, ci un punct de plecare în cursa vietii, o cursa care are ca tinta fericirea vesnica a paradisului: pentru aceasta, în a treia parte, ei vor fi învatati sa stie cine sunt si cum trebuie sa se comporte în viata, pentru a creste în fiecare zi tot mai mult în iubire fata de Isus. Pentru a încheia, în partea a patra, tinerilor le este aratat drumul care duce la iubirea desavârsita a lui Dumnezeu, fericirea lor deplina.

St. Lupu

Puteti achizitiona acesta carte, accesand site-ul: www.librariasapientia.ro