Predici. „Predicaţi evanghelia la toată făptura” (Mc 16,15). Anul B

Irinel-Iosif Iosub, Predici. „Predicaţi evanghelia la toată făptura” (Mc 16,15). Anul B, Iași 2023, 370 p., 14×20, ISBN 978-606-578-499-4, 30 lei.

La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea: Predici. „Predicaţi evanghelia la toată făptura” (Mc 16,15). Anul B, scrisă de pr. Irinel-Iosif Iosub. Cartea apare în colecția „Omiletica”, în formatul 14×20, are 370 pagini şi poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din țară la prețul de 30 lei. 

Am bucuria să vă prezint un volum de predici pentru Anul B. O să-mi spuneți : predici? Nu sunt atâtea? Ba da, sunt multe, slavă Domnului! Dar ceea ce prezintă Editura Sapientia este ceva deosebit. Este lucrarea părintelui Irinel Iosif IOSUB, Predici. „Predicați evanghelia la toată făptura” (Mc 16,15).

Lucrarea de față este „marca înregistrată a părintelui”. Stil vivace, cu multe expresii echivalente care reiau ideea, o explică, o extind, o îmbogățesc, ajungând la concepte clare, definite, ușor de reținut și plăcute pentru cei care ascultă.

Pleacă de la o expresie din Liturgia Cuvântului. Atât. O sugestie. Apoi o reia cu aplicații la sine, la alții, la comunitate. Devine atât de persuasiv, că nu poți să te sustragi. Nu poți să te ascunzi. Nu ai unde să te camuflezi.

Vă invit la lectură. Nu una fugitivă. O lectură cu răbdare și deschidere la reflecție.

Predicile sunt scurte și bine calibrate, un ajutor posibil pentru orice vestitor al Cuvântului.

Pr. Alois Bulai

Puteti achizitiona acesta carte, accesand site-ul: www.librariasapientia.ro