Trupul tău este făcut pentru iubire

Autorul acestei lucrari este un preot francez, Daniel-Ange, fondatorul miscarii „Jeuneusse Lumière” si un cunoscut apostol al tinerilor. Lucrând si intrând în contact cu tineri din lumea întreaga, parintele Daniel-Ange a ajuns sa cunoasca foarte bine frumusetea, dar si nelinistile acestora, cauzate de influenta lumii, dar si de vârsta. Din aceasta bogata experienta s-au nascut numeroase carti, în care autorul foloseste un limbaj cald si apropiat de realitatile cu care se confrunta tinerii din zilele noastre. Între aceste carti se insereaza si prezenta lucrare, în care autorul trateaza o tema delicata a umanului: dimensiunea sexuala si constientizarea ei la valoarea sa reala.

„Sa spui adevarul despre sexualitate înseamna sa o redai luminii din care s-a nascut: Inima lui Dumnezeu”, scrie parintele Daniel-Ange. Trupul uman este facut pentru a colabora cu harul divin, nu pentru a-l terfeli în noroiul necuratiei, asa cum propune lumea zilelor noastre. Autorul prezinta corpul uman si energiile sexuale, care nu trebuie deviate de la parcursul lor normal, ci trebuie integrate fiintei umane în ansamblul sau. Cartea înfatiseaza si câteva dintre problemele majore de etica sexuala cu care se confrunta tinerii, acestea fiind întregite de un numar de marturii cutremuratoare ale unor tineri care s-au eliberat de devierile lor si cu ajutorul acestei lucrari.

Lucrarea este tradusa de doamna profesoara Daniela Floares si apare pentru prima oara în limba româna, fiind deosebit de utila nu numai adolescentilor si tinerilor, ci si parintilor lor si celor angajati în educarea tineretului.

A. Dumitrescu

Puteti achizitiona acesta carte, accesand site-ul: www.librariasapientia.ro