Trupul tău este făcut pentru viață

Este foarte adevarat si fiecare o stie: „nu putem trai fara iubire”; cel care da primeste mai mult decât a dat. Cum putem sa fim sau sa redevenim transparenti, curati ca un copilas ce tânjeste dupa mângâierile mamei? Pentru ca, de fapt, asta asteptam toti de la viata, chiar si cei ajunsi la vârsta adulta, sau în amurgul vietii! Daniel-Ange are un proiect maret. El doreste sa potoleasca setea tuturor tinerilor care vor sa iubeasca si nu reusesc, care se ratacesc pentru ca nu au pregatit, nu au pus marcaje pe „drumul iubirii”.

Citeste, cititi, dati si altora sa citeasca aceasta carte, pentru a întelege ceea ce simtiti în adâncul fiintei voastre; asa veti deschide ochii asupra iubirii omenesti, care nu este decât o parte din iubirea divina. Fie ca esti baiat sau fata, trebuie sa întelegi destul de devreme ritmurile biologice pe care ni le-a dat Creatorul. Vointa masculina este facuta pentru a se controla, pentru a se adapta la frumusetea ciclului feminin. Blândetea feminina este capabila sa învinga cel mai tare blindaj, pe cel care se crede de neînvins.

Învatati sa apreciati frumusetea trupului uman, felul minunat în care functioneaza. Baietii trebuie sa înteleaga si sa admire cristalul feminin, ritmicitatea fecunditatii. Fetele trebuie sa se cunoasca bine si sa înteleaga marea sensibilitate a baietilor, impulsurile carora acestia sunt supusi atât de des. Învatati cât mai curând metoda ecologica de reglementare a fertilitatii. În Statele Unite se vorbeste despre „fertilitate constienta”. Mentalitatea contraceptiva a sterilitatii programate a adus multor femei sterilitatea definitiva, afectând considerabil sanatatea celor tinere. Ca si cum s-ar fi uitat fecundarea in vivo, nu ni se mai vorbeste decât despre fecundare in vitro, pentru a ne face sa credem ca este vorba despre o cucerire a stiintei, când, de fapt, nu e decât o aplicare la barbat si femeie a medicinii veterinare. Disociind sistematic darul iubirii de fecunditate, lasându-ne sa credem în „d. p. b.” – dorinta, placere, bucurie –, societatea noastra a semanat SIDA. Tineri sau batrâni, nu ezitati sa le strigati savantilor ca barbatul si femeia nu sunt niste animale, ca arta medicala nu este totuna cu medicina veterinara. Trupul viu al omului este asemanator cu trupul lui Dumnezeu, care s-a facut om si este sfânt. Nimic, nimeni nu are drept asupra trupului uman viu, nici chiar o lege facuta de oameni.

Dupa ce ai citit aceasta carte, fa-o sa circule, da-o si altora, fa-o cunoscuta ca pe o floare pe care o daruiesti celei pe care o iubesti si nu uita ca iubirea te face întotdeauna sa cresti. Da, prin aceasta carte, vei învata ca o iubire care nu creste este în pericol. Asa, putin câte putin, vei învata mai degraba sa oferi dragoste decât sa faci dragoste. Îti urez, deci, mult noroc.

H. Joyeux

Puteti achizitiona acesta carte, accesand site-ul: www.librariasapientia.ro